Néhányan a(z) balástyai társkeresőink közül


Annabella
29

"Szeretnék egy társat... aki mindig mellettem van... akire nem kell heteket várni, hogy rám érjen... aki kéznél van, ha szükségem van rá... akiért félre tudok tenni bárkit... aki felhiv éjszaka, ha bajban van... akit felhivhatok éjszaka, ha bajban vagyok... aki szeret... akit szerethetek... akivel err?l nem kell beszélni... aki err?l nem akar beszélni... akarok valakit, aki elfogadja a hülyeségeimet, és akivel szemben én is tolerens lehetek... aki egészen más, mint én, de mégis nagyon hasonló... aki magával ragad, és aki képessé tesz arra, hogy magammal ragadjam... szeretnék egy társat... valakit, aki nem létezik...."
kovigabi5
34

Vidám természet?, pozitív gondolkodású srácnak tartom magam. Szeretek otthon lenni, tv-ni, motorozni/quadozni. Ha szeretnél többet tudni rólam, ismerj meg. :-)
Dani1989
29

Ismerkedni szeretnék, én már inkább arra vágyom, hogy egy komolyabb kapcsolatom legyen! Nem tartom magam unalmas embernek, igaz ezzel még nem vádoltak sohasem! Olyan lányt keresek, akire mindig számíthatok és ?szintén szeressen engem! Én pedig természetesen mindent megteszek, hogy jól érezze magát mellettem!
ketykitti
25

Sziasztok!!!! En egy kedves 18 eves lany vagyok ismerkedni szeretnek velem egyidos vagy idosebb fiatalokal baratsag celjabol, na meg azutan valami eksztra.
hegedusgabi
42

Szia!Egy jó humorú, állatbarát, természetet kedvel? srác sorait olvasod.Szeretek moziba járni, kirándulni, kerti munkát végezni, és nagyokat sétálni. Nincs káros szenvedélyem.
pzolee
24

Sziasztok Zoli vagyok! 18 éves , Csongrád megyében élek Szegedt?l nem messze és Szegeden tanulok.Számomra nem minden a küls? a bels? értékek a legfontosabbak !köszi hogy benéztél
szamanta36
52

majd kés?bb
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Algyő  Ambrózfalva  Apátfalva  Ásotthalom  Baks  Balástya  Bordány  Csanádalberti  Csanádpalota  Csanytelek  Csengele  Csongrád  Derekegyház  Deszk  Dóc  Domaszék  Felgyő  Ferencszállás  Földeák  Forráskút  Hódmezővásárhely  Hódmezvásárhely  Kistelek  Kiszombor  Klárafalva  Kövegy  Kübekháza  Magyarcsanád  Makó  Maroslele  Mártély  Mindszent  Mórahalom  Nagylak  Nagymágocs  Óföldeák  Ópusztaszer  Pitvaros  Pusztaszer  Röszke  Ruzsa  Sándorfalva  Szatymaz  Szeged  Szegvár  Székkutas  Szentes  Tiszasziget  Tömörkény  Újszentiván  Üllés  Zákányszék  Zsombó