Néhányan a(z) füzesgyarmati társkeresőink közül


jistvan
47

Sziasztok! Én egy kedves h?séges típus vagyok,minden elválik az els? találkozás alkalmával.
Csiszta75
43

Szeretném újra megtalálni az igazi boldogságot!!!
filko27
33

Sziasztok! Komoly kapcsolat véget regisztráltam!
motorosminci
33

MOTORBOLOND VAGYOK:p
123
123
25

Joci vagyok a hegyr?l,ki beveri egyb?l!!!!!
Tom_83
35

Szeretem a jó bulikat, a pörgést, de a nyugalom is jó tud lenni! Szeretek élni, szeretem az életet, minden egyes percét ki szeretném élvezni!!
Simlis
43

Szeretek ismerkedni a többit annak akit érdekel.
Laci1218
46

Laci vagyok és szeretném megtalálni az igazit
dbv
dbv
31

Ez hosszú lenne, meg mindíg mást írnék. Inkább beszélgessünk! :)
Cicuska08
25

Tizenkilenc éves vagyok. Fél éve vagyok szingli.Szeretek ismerkedni.Viszonylag sokat járok bulizni.Szeretek sportolni,kedvencem a foci.
sanya86
32

.............
n662
37

Többnyire külföldön tartózkodom...
csajszika1722
25

Sziasztok :) én egy okos,inteligens lány vagyok.komoly kapcsolatra vágyom :) ?szinte és h? tudok lenni. :) mindig mosolygok,vicces lánynak tartanak a barátaim :)ennyikeee :)
csucsu21
25

Hello ! Hát nem igazán tudok ide mit írni ha szeretnél tudni valamit ugy is megkérdezed szivesen válaszolok ! :D
csimmi
49

szettek élni, és jól érzem magam!
karesz24
31

Nem tudom mit is irhatnék ide hisz ide bármit is irhatok magamról, de a barátaim szerint egy rendes csendes nem az a vagánykodó típus vagyok. De ha valakiben megvan az a kis szikra akkor úgy tudom szeretni és védeni mint egy igazi tigris. De ezt majd meglátod ha úgy gondolod hogy épp egy ilyen srácot keresel magadnak és szeretnéd ha hosszú és tartalmas kapcsolatot szeretnél akkor velem átélheted. Ha van valami konkrét kérdésed velem kapcsolatba írj minél hamarabb próbálok majd válaszolni.
Elchess
39

Régen a férfinak, meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni.
Ricsi17
25

Aki szeretne veleem beszélni az nyugodtan írjoon :D:D:D
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Almáskamarás  Battonya  Békés  Békéscsaba  Békéssámson  Békésszentandrás  Bélmegyer  Biharugra  Bucsa  Csabaszabadi  Csanádapáca  Csárdaszállás  Csorvás  Dévaványa  Doboz  Dombegyház  Ecsegfalva  Elek  Füzesgyarmat  Gádoros  Gerendás  Geszt  Gyomaendrőd  Gyula  Hunya  Kamut  Kardos  Kardoskút  Kaszaper  Kétegyháza  Kétsoprony  Kevermes  Kisdombegyház  Kondoros  Körösladány  Körösnagyharsány  Köröstarcsa  Körösújfalu  Kötegyán  Kunágota  Lőkösháza  Magyarbánhegyes  Magyardombegyház  Medgyesegyháza  Méhkerék  Mezőberény  Mezőgyán  Mezőhegyes  Mezőkovácsháza  Murony  Nagybánhegyes  Nagykamarás  Nagyszénás  Okány  Örménykút  Orosháza  Pusztaföldvár  Sarkad  Sarkadkeresztúr  Szabadkígyós  Szarvas  Szeghalom  Tarhos  Telekgerendás  Tótkomlós  Újkígyós  Újszalonta  Végegyháza  Vésztő  Zsadány