Néhányan a(z) pápai társkeresőink közül


Lina084
34

..................................................
remxer
31

.....
fuli72
46

Füli vagyok és komoly kapcsolatot keresek!
Tomasz33
40

Egy vidám, normális fiú vagyok, aki szeretné megtalálni a hozzá ill? lányt!
Herkules
105

Magányos vagyok, keresem megért? és legalább középfokú végzettséggel rendelkez?, csinos, humoros és szeretetre vágyó páromat.
zoli78
40

Egy komoly társat keres egy életre egy ?szinte, toleráns, becsületes ember.
vonatos
37

csak barátkoznék
sni76
42

Eladóként dolgozom 3 lányom van.
kiki8329
35

krisztian vagyok 29 eves. tarsam keresem papa kornyekerol. 19-23 eves lany/ok irjanak.puszi
felder86
32

Szia! Ha van kedved írj
Attila81
37

Hiába írok itt bármit is találkozzunk és megismersz!
Gabor1130
32

sziasztokj
beba7474
38

szia
jogobella
36

Szia! Hátha.... :)
Zsuzso
42

Túl a csalódáson,egyedül nevelem "jó apukára" vágyó 3éves csemetémet.Én arra vágyom,hogy elfogadj olyannak, amilyenvagyok.Szeretni és szeretve lenni egy férfi által tudván,hogya gyermekem nem hanyagolhatom el a szerelemért sem.Ha így is jó... Akár boldogok is lehetünk.
borbelytunde
35

Boldogság.....
Peti121
36

nem tudom mit kellene ide írni, ismerj meg
ribog
26

keresek egy olyan lányt aki mellett kiteljesednék!
Bali87
31

Kedves vidám srác vagyok aki vele egykorú lányokkal ismerkedne.
Ruudy
30

Ismerj meg!
dzsina27
33

sziasztok.ha szeretnétek velem megismerkedni akkor irjatok bátran
szepi000
30

wsgggggggggggggggggggggggggggggggs
karesz66
43

hello
en462
47

..........................................................
laca20
28

az az ember,akit bennem szeretsz,természetesen jobb nálam:én nem olyan vagyok.De te szeress,és én majd igyekszem,hogy jobb legyek önmagamnál.
captainzsolt
46

170 cm magas, átlagos testfelépítés?
sanyi720
46

.............
mark11
40

Ismerj meg!
think
42

sziasztok
Sylver2626
33

Imádok flörtölni...
Martika4068
51

Márti vagyok, azért regisztráltam, hogy megtaláljam a boldogságot, a szerelmet. Komoly kapcsolat céljából vagyok fent, kalandorok kíméljenek.
neked
53

46éves,8éve elvált srác/ffi/ vagyok.174cm magas 73kg,rövid barna hajú,kék szem? sportos.Veszprém megyébe, Pápán lakom.Autóm nincs,van egy sportmotorom.Motorozás,kirándulás,az új felfedezése,ez a hobbim.Szeretem a vidámságot.Csak hát mindez egyedül mit sem ér!Ezért keresek egy 25-40éves körüli lányt/társul,páromul/akivel mind ezt megosztanám!Hát röviden ennyit,többet szóban,kettesben.Ha neked is jó! SZIA! István.
Gabika26
37

Keresem kedves,odaadó társam
veber25
33

Sziasztok én egy vegyes egyéniség vagyok egyszerre szerény és komoly és vices és vidám ! És meg bizhato öszinte ezt nem csak én vallom hanem akörnyezetem is szerintük ez ritka én nekem ez természetes szeretem az álatokat, autokat .és minden érdekel végülis ami a nagy világba van szeretek olvasni fözni ha idöm engedi szeretek elmenni futni sétálni az erdökben persze mind ez csak hétvégén lehetséges mivel Ausztriába dolgozom.Szeretem az öszinte séget nekem fontos egy kapcsolatba a bizalom és a kölcsönös megértés . Végülis ennyi ha megszeretnél ismerni és elnyerte a tetszésedet abemutatkozom vagyis én és ha van kedved találkozni és meg ismerkedni akkor a veber #### cimen vagy fészen megtalálsz vagy ha csak egy smst akarsz küldeni akkor a 06 #### es számra irj addig is sziasztok(:-))))
Agica72
46

Szeretnék ismerkedni, kedves,komoly gondolkodásu férfiakkal,a személyes ismerkedés híve vagyok. Magamról párszót:komoly gondolkodásu, jó beszédes n? vagyok, szeretek társaságba járni,kirándulni. Ismerj meg!!! :)
poos
37

szia Tamás vagyok pápai lányt keresek komoj kapcsolatra
valaki975
43

Hello. Magányos óráimban, gondoltam megpróbálom hátha itt talállak meg.
alexka1
23

alex vagyok
ildi43
49

Csak ?szintén....
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Ábrahámhegy  Ajka  Alsóörs  Apácatorna  Aszófő  Badacsonytomaj  Bakonyjákó  Bakonynána  Bakonypölöske  Bakonyszentkirály  Bakonyszentlászló  Balatonakali  Balatonalmádi  Balatonederics  Balatonfőkajár  Balatonfüred  Balatonfűzfő  Balatonkenese  Balatonszőlős  Balatonvilágos  Bánd  Béb  Berhida  Borszörcsök  Csabrendek  Csajág  Csehbánya  Csesznek  Csetény  Csögle  Csopak  Csót  Devecser  Dudar  Felsőörs  Ganna  Gecse  Gic  Hajmáskér  Hegymagas  Herend  Hidegkút  Jásd  Kamond  Káptalanfa  Káptalantóti  Karakószörcsök  Kemeneshőgyész  Kemenesszentpéter  Kislőd  Kolontár  Köveskál  Külsővat  Küngös  Kup  Lesencetomaj  Litér  Lókút  Lovas  Lovászpatona  Malomsok  Márkó  Mencshely  Mezőlak  Mihályháza  Mindszentkálla  Monostorapáti  Nagyacsád  Nagydém  Nagyesztergár  Nagyvázsony  Nemesgörzsöny  Nemeshany  Nemesvámos  Németbánya  Noszlop  Nyirád  Öcs  Olaszfalu  Ősi  Öskü  Pápa  Pápateszér  Papkeszi  Pénzesgyőr  Pétfürdő  Porva  Pula  Raposka  Révfülöp  Salföld  Sáska  Somlójenő  Somlóvásárhely  Sümeg  Sümegprága  Szápár  Szentantalfa  Szentgál  Szentkirályszabadja  Szigliget  Takácsi  Tapolca  Tihany  Tótvázsony  Ukk  Úrkút  Várkesző  Városlőd  Várpalota  Vaszar  Veszprém  Vid  Vinár  Zalaerdőd  Zalagyömörő  Zalahaláp  Zirc