Néhányan a(z) polgárdii társkeresőink közül


krisztian2009
42

Komoly kapcsolat reményében keresem társam
koke19
32

24 éves fiúi vagyok. Szeretek bulizni, a barátaimmal lenni. Az ismer?seim nagyon bírnak és könnyen barátkozok. Ha megakarsz ismerni írj.
pist0303
42

Komoly kapcsolatot keresek.Kedves barátságos lányt keresek
kiktaa01
30

Átlagos srác
Vikii
28

Igazából teljesen mindegy mit írok ide..akár hazudhatok is! Mivel nem ismersz nem tudhatod, hogy így van-e...Ezért nem írok semmit, ha tetszem vagy szimpatikus vagyok nyugodtan írj rám és kérdezz!
Szilvi72
46

Sziasztok! ?szinte, életvidám n? vagyok. Rossz reggelente egyedül ébredni. Szilvi
Andras83
35

Személyesen.mert az sokall bizalmasabb!
cassiopeia
50

“Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek… Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejét?l végig boldogtalan, de csalódások nélkül! "Nem haragszom soha az emberekre, ha másképpen vallják a dolgokat, mint én, mert tudom, hogy az ? igazságuk is éppen olyan igazság a maguk szempontjából, akár az enyém. (...) Az élet sok apró igazsága között talán nem is az igazság a fontos. Hanem a békesség, mellyel megszorítjuk egymás kezét az igazság fölött."
allinzotya
27

Sziasztok! Külföldön dolgozok ezért nem szeretnék komoly kapcsolatot... 1-2 havonta járok haza ehhez keresek egy laza kapcsolatot...
stone5762
38

sziasztok!! írni bármit lehet de egy 10 perces beszélgetés felér egy oldalnyi szöveggel!! ha érdekesnek találsz vedd fel velem a kapcsolatot!
frenky68
50

Én én vagyok ,ha érdekel ismerj meg.
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Aba  Adony  Alap  Alcsútdoboz  Alsószentiván  Bakonycsernye  Balinka  Baracs  Baracska  Beloiannisz  Besnyő  Bicske  Bodajk  Bodmér  Cece  Csabdi  Csákberény  Csákvár  Csókakő  Csór  Csősz  Daruszentmiklós  Dég  Dunaújváros  Előszállás  Enying  Ercsi  Etyek  Felcsút  Füle  Gárdony  Gyúró  Hantos  Igar  Iszkaszentgyörgy  Isztimér  Iváncsa  Jenő  Kajászó  Káloz  Kápolnásnyék  Kincsesbánya  Kisapostag  Kisláng  Kőszárhegy  Kulcs  Lajoskomárom  Lepsény  Lovasberény  Mány  Martonvásár  Mátyásdomb  Mezőfalva  Mezőkomárom  Mezőszentgyörgy  Mór  Nadap  Nádasdladány  Nagykarácsony  Nagylók  Nagyvenyim  Pákozd  Pátka  Pázmánd  Perkáta  Polgárdi  Pusztaszabolcs  Pusztavám  Rácalmás  Ráckeresztúr  Sárbogárd  Sáregres  Sárkeresztes  Sárkeresztúr  Sárkeszi  Sárosd  Sárszentágota  Sárszentmihály  Seregélyes  Soponya  Söréd  Sukoró  Szabadbattyán  Szabadegyháza  Szabadhidvég  Szár  Székesfehérvár  Székesfehérvár  Tác  Tordas  Újbarok  Úrhida  Vajta  Vál  Velence  Vereb  Vértesacsa  Vértesboglár  Zámoly