Néhányan a(z) sátoraljaújhelyi társkeresőink közül


KROK0DIL173
45

Hat,nem tudom mit is mondjak.Nem vagyok igenyes.Alkalmazkodom.Nehez az elet egyedul.Nem vagyok sem csunya,sem szegeny csak szegyelos,maganyos ugyanugy mint TE.Nem dolgozom magam halalra,nem vagyok lusta,szeretem a rendet es tudom,hogy az ember eletre szuletett,de viszont tarsas leny.
Ati32
38

Szia!12 és fél éves kapcsolatom ért véget közös megegyezés alapján.Keresem azt a hozzám ill? fiatal n?t,aki tud szeretni és engedi hogy viszont szeressék.Az ember társas lény,ezért nem szeretek egyedül lenni:)
Petya21
28

Peti vagyok hoditani akarok :D, akinek bejovok akor irjon :D
rozsatamas
38

Családszeret?, romantikus fiatalember vagyok, aki egy igazán komoly kapcsolatra vágyik. Szeretem a humort, a jókedvet.
mosolyka1979
39

Ismerj meg :)
George
51

nem írok magamról, mert bár több mint kalandos életem volt, de ezt nem tartom publikusnakVan egy szép nagy fiam, aki már feln?ttkorú 20.-ik éves lesz és velem él. íszeretem a szépet és a jót, persze reális értelemben véve.Szeretném megtalálni azt a Hölgyet, Aki valóban társkapcsolatot keres!!
nyuszimuszi03
38

Keresem társamat 1 életre :) Szeretem a szépet s jót. Nem iszom illetve nem dohányzom, viszont csoki a gyengém;)
hunter1987
31

Hát Szia!Gondoltam regisztrálok ide hátha összefutok a nagy ?vel!
elgringo24
31

Sziasztok párszór már irtam ilyen oldalakra regényt de mort nem fogok:) úgy vagyok velehogy akinek bejövök az igyis ugyis irni fog
Ziccer
47

Nem Sátoraljaújhelyen lakom, de a választható lehet?ségek közül ez volt hozzám a legközelebb....
mutyu30
36

misi vagyok egyedül álló szeretnék ismerkedni nyitott vagyok mindenre!!!!
eddababy
35

Az emberi lény eltud viselni egy hét szomjazást, két hét éhezést, és akár évekig elviseli, hogy nincs fedél a feje fölött, de a magányt nem viseli el. Minden kín és minden szenvedés közül a magány a legrosszabb.
Gyurri
41

Sziasztok:) Csak bátran.
gabordev
38

Gabor vagyok 30é Satoraljaujhelyi.18-40közötti hölgyekkel ismerkednék
Heni
34

Szia!Szerintem beszélgessünk az a biztos :)
Raziell
27

Egy átlagos fiatal srác vagyok aki szereti a zecét a sportot és imád bulizni ha érdekelek irj rám ####
tamas0801
33

Helló! Nem hiszem hogy egy pár karakterbel le lehet írno hogy milyen is, vgyok igazán igy hát ha akarsz akkor kérdez bátran.
Grundig
38

Ezt inkább személyesen.
joci21
27

aki ismer az tudja mien vagyok :)
dan555
20

Helló álnéven regisztráltam,hogy ne tudjátok ki vagyok.Igazából #############
pihes29
35

Sziasztok!
BabyWest
28

Idövel mindent megtudsz ^^
pilllango
35

Komoly érdekl?d?k írjanak!
sanza
32

megismersz csak úgy tudod meg igazán
eduska
47

...az hogy elvált n? vagyok,nem jelenti azt hogy haragszom a világra,pont az ellenkez?!,de tudom jól mit akarok és mit tudok adni annak akit szeretek!...Rajongani kellemes,imádni kényelmes,de szeretni érdemes...!!!
Joe95
42

Komoly kapcsolatot keresek.
atto
35

---------------szia---------------
szutyok13
33

hello melom melett nagyon unatkozok mivel a volt párom lelépett a lányommal azért keresek valakit aki vissza adná boldogságomat
szimcshoo
23

Ha érdekellek irj üzit. :)
Joci80
38

Boldogok, akik egymás szeme láttára múlnak el.
Unknown
27

fymfkbdékm
reni0820
28

Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra
angyal119
26

Nem vagyok cicababa köpök a világra, szarok a pénzre és a kétszín? kurvákra!Nem vagyok elkényeztetett, de megvan mindenem, Nem vagyok bunkó, de ha kell megteszem! De van, aki lenéz, van, aki utál, De nem is akarok megfelelni már, Az én világomba csak az fér bele, Ki mellettem áll. Aki elfordul, menjen, Nekem nem kell!Úgyis kerek a világ.
koko55
41

magamról csak annyit hogy majd megismersz és nem csalódsz :)
zsuzsanna31
37

31 eves vagyok.keresem eletem parjat
Tunde74
44

Csak komoly kapcsolat érdekel.
További kereséshez bejelentkezés szükséges.

Abaújalpár  Abaújkér  Abaújlak  Abaújszántó  Abaújszolnok  Abod  Aggtelek  Alacska  Alsóberecki  Alsódobsza  Alsógagy  Alsóregmec  Alsóvadász  Alsózsolca  Arka  Arnót  Ároktő  Aszaló  Baktakék  Bekecs  Beret  Bőcs  Bodrogkeresztúr  Bodrogkisfalud  Bódvaszilas  Bogács  Boldogkőújfalu  Boldogkőváralja  Boldva  Borsodbóta  Borsodivánka  Borsodnádasd  Bükkábrány  Bükkaranyos  Bükkszentkereszt  Cigánd  Csenyéte  Cserépfalu  Cserépváralja  Csincse  Csobaj  Csokvaomány  Dédestapolcsány  Domaháza  Dubicsány  Edelény  Egerlövő  Emőd  Encs  Erdőbénye  Erdőhorváti  Felsődobsza  Felsőkelecsény  Felsőnyárád  Felsővadász  Felsőzsolca  Filkeháza  Forró  Fulókércs  Füzér  Füzérkajata  Gelej  Gesztely  Gönc  Halmaj  Hangács  Háromhuta  Hejőbába  Hejőkeresztúr  Hejőpapi  Hejőszalonta  Hernádnémeti  Hernádszentandrás  Hét  Hidasnémeti  Hollóháza  Igrici  Izsófalva  Jákfalva  Járdánháza  Kány  Karcsa  Karos  Kazincbarcika  Kázsmárk  Kesznyéten  Kisgyőr  Kishuta  Kiskinizs  Kistokaj  Kondó  Krasznokvajda  Kupa  Kurityán  Lak  Legyesbénye  Mád  Mályi  Martonyi  Megyaszó  Méra  Mezőcsát  Mezőkeresztes  Mezőkövesd  Mezőnagymihály  Mezőnyárád  Miskolc  Monaj  Monok  Múcsony  Muhi  Nagybarca  Nagycsécs  Novajidrány  Nyékládháza  Nyíri  Olaszliszka  Onga  Ónod  Ormosbánya  Oszlár  Ózd  Pácin  Parasznya  Pere  Perecse  Perkupa  Prügy  Pusztafalu  Putnok  Ricse  Rudabánya  Rudolftelep  Sajóbábony  Sajóecseg  Sajóhidvég  Sajóivánka  Sajókápolna  Sajókaza  Sajókeresztúr  Sajólád  Sajólászlófalva  Sajómercse  Sajóörös  Sajópetri  Sajópüspöki  Sajószentpéter  Sajószöged  Sály  Sárospatak  Sáta  Sátoraljaújhely  Semjén  Szalaszend  Szalonna  Szegi  Szegilong  Szendrő  Szentistván  Szerencs  Szikszó  Szin  Szirmabesenyő  Szomolya  Szuhakálló  Taktabáj  Taktaharkány  Tállya  Tarcal  Tard  Tibolddaróc  Tiszadorogma  Tiszakarád  Tiszaladány  Tiszalúc  Tiszapalkonya  Tiszatarján  Tiszaújváros  Tokaj  Tornyosnémeti  Uppony  Vadna  Vajdácska  Vámosújfalu  Varbó  Vilmány  Vizsoly  Ziliz